2012. augusztus 5., vasárnap

Esküvői hímzések és illatságok


Matthew Henry így ír: "A nő Ádám oldalbordájából lett. Nem a fejéből lett, hogy vezesse őt, nem a lábából, hogy taposson rajta, hanem az oldalából, hogy egyenlő legyen vele, a keze befedezze őt, közel a szívéhez, hogy szeressék."
A lényeg. Szerintem.

Néhány hónappal ezelőtt kaptam egy felkérést, mely szerint a kedves megrendelő az esküvőjére köszönetajándékként az én kezdőbetűs illatzsákjaim gondolta. Személyenkénti betűkkel. Egy kis emlékként. 
Az esküvő ... Tihanyban.
Tihanyban ... levendula.
Levendula ... lila.
Az első ilyen megkeresésem, tele izgatottsággal fogtam hát munkához. Amint kész lettem a harminc-egynéhány zsákkal, levendulával tömve, na akkor éreztem azt, hogy igen, nem volt hiábavaló dolgozni. Ez az, amiért szeretem ezt csinálni.
Néhány órával ezelőtt kaptam meg a képeket: ámultam és bámultam rajtuk. Egy hangulat. Középpontban a meglepetés-párnámmal.
Azóta nagy örömömre kaptam más megrendeléseket is: más szín, más minta, saját képem.
A munka velük? Több nap.
A részletek egyeztetése? Több e-mail.
A próbazsákok készítése? Több darab.
A levendulavirágok száma? Több ezer.



4 megjegyzés:

  1. Igen! A virághabos fák alatt! :) Gabi ezek így is nagyon jól néznek ki. Nem értettem pontosan, szóval ezeket a fotókat már így kaptad?
    Az elképzelés és a megvalósítás is nagyszerű! Gratulálok, még sok ilyet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sajnos itthon nem tudok olyan hátteret varázsolni nekik, ezek a képeket már így kaptam :) Az adott környezetükben. Én csak egymás mellé pakolgattam, feliratoztam.

      Törlés
  2. Normális hogy meghatódtam? Nagyon, nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés